Tetszett a cikk?

A Matáv - tartozás miatt - szombaton délelőtt egyirányúsította az MVSZ budapesti irodájának telefonvonalait. Az MVSZ szerint "célzott, irányított akció" történt ellenük.

A Matáv tartozás miatt egyirányúsította szombaton délelőtt az MVSZ budapesti irodájának telefonvonalait. Bár hétfőn délelőtt visszaállították a vonalat, továbbra is fenntartják, hogy az MVSZ tartozott a cégnek - mondta a sajtóosztály ügyeletese.A Matáv arra hivatkozott, hogy az MVSZ kiemelt ügyfélnek számít, így csak munkanapokon állíthatja vissza a szolgáltatást - mondta Kvacskay Károly, az MVSZ székházát működtető cég igazgatója. Hozzátette: semmiféle tartozásuk nem volt.Az igazgató feltételezte, hogy "célzott, irányított akció" történt ellenük. Jövő héten kezdődik ugyanis a Magyarok II. Világkongresszusa, és ennek érdekében fontos telefonokat akartak szombat délelőtt bonyolítani, ami így lehetetlenné vált.A Matáv ügyfélszolgálatán elmondták, hogy általában a vonalak egyirányúsítására legalább 3-4 hónapos tartozás és két fizetési felszólítás megküldése után kerül sor. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jobbak lennénk, mint hittük?

Jobbak lennénk, mint hittük?

Putyin elrendelte a tömeges oltást Oroszországban

Putyin elrendelte a tömeges oltást Oroszországban

Sorra dőlnek meg a kormány jogi érvei európai szinten

Sorra dőlnek meg a kormány jogi érvei európai szinten