Tetszett a cikk?

A MOL Rt. kedden megnyitotta azt az adatszobát, ahol azok a cégek vizsgálódhatnak, amelyek érdeklődnek a cég három kiszervezett gáztársaságának megvásárlása iránt.

Ezt Lukács Bea, a MOL Rt. szóvivője közölte. A társaság február közepén jelentette be, hogy ajánlatot kér a gáztársaságok részbeni értékesítésére. A MOL menedzsmentjét az igazgatóság hatalmazta fel ajánlatok bekérésére a három kiszervezett gáztársaság, a Földgáztároló Rt., a Földgázszállító Rt., és a Földgázellátó Rt. esetleges részbeni értékesítésével és partnerbevonásával kapcsolatban.Kereskedjen ezzel a hírrel a Hírbörzén!
A BUX emelkedéssel zár június 02-án
Lukács Bea azt nem árulta el, hány cég jelent meg az adatszobában az első napon, ugyanakkor közölte, a MOL szándékai szerint még az idén megszületik a döntés az érintett társaságok sorsáról. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Öt évet kapott a csepeli buszon verekedő utas

Öt évet kapott a csepeli buszon verekedő utas

Kádár János, cenzúrázva: „Útvesztés történt” - Egy gyűjtő arcképcsarnokából, 2.rész

Kádár János, cenzúrázva: „Útvesztés történt” - Egy gyűjtő arcképcsarnokából, 2.rész

Veszélyhelyzetben Pintér Sándor a kórházak ura

Veszélyhelyzetben Pintér Sándor a kórházak ura