A Duna-parti épület felújítása ás átalakítása négy évig tartott, és 110 millió dollárba került.

A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest idén 50 százalék feletti kihasználtságot tervez – közölte a szálloda hétfőn az MTI-vel. A kanadai érdekeltségű Four Seasons Hotels and Resorts budapesti épületének felújítása mintegy 110 millió dollárba került.A szálloda megnyitását tavaly őszre tervezték, de az építkezés során több, előre nem látható nehézség miatt az idei nyárra csúszott a megnyitás. Az üzemeltető Four Seasons közleménye szerint a budapesti luxus hotel illeszkedik a cég európai stratégiájába, amely a terjeszkedést elsősorban történelmi múlttal rendelkező, építészetileg is jelentős épületekben tervezi.A közlemény szerint a 179 szobás, két étteremmel és bárral is rendelkező hotel új vendégkört vonz majd a fővárosba, hiszen a Four Seasons világszerte jelentős törzsvendégkörrel rendelkezik, akik szívesen látogatják azokat a városokat, ahol a szállodacsoport szolgáltatásainak kényelmét élvezhetik. Elsősorban Észak-Amerikából, Angliából és az Európai Unió országaiból számítanak vendégekre.A Four Seasons Hotels and Resorts csoportjához jelenleg 29 ország 62 hotelje tartozik. A szállodaláncnak jelenleg a világ mintegy 20 pontján épül szállodája.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Ugyanolyan sokszínű élővilág rejtőzik a talpunk alatt is, mint a felszínen

Ugyanolyan sokszínű élővilág rejtőzik a talpunk alatt is, mint a felszínen

20 milliárd euróért spájzol be akkumulátorokat a Mercedes

20 milliárd euróért spájzol be akkumulátorokat a Mercedes

"Orbán áll ott, mint egy faszent"

"Orbán áll ott, mint egy faszent"

Elhunyt Kósa Ferenc filmrendező

Elhunyt Kósa Ferenc filmrendező

Alapvetően nagyon várjuk, hogy önvezető autókban ülhessünk

Alapvetően nagyon várjuk, hogy önvezető autókban ülhessünk

Rákkeltő anyagot talált a Greenpeace a XVIII. kerületi kutakban

Rákkeltő anyagot talált a Greenpeace a XVIII. kerületi kutakban