szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az idén decemberben az Ecostat Gazdaságelemző és Informatikai Intézet kis- és középvállalati konjunktúra-indexe 49,7 százalék volt, szemben a novemberi 47,9 százalékkal, és a tavaly decemberi 44,3 százalékkal.

Az Ecostat összefoglalója szerint a vállalatok üzleti várakozásainak tendenciája hatodik hónapja stabil, kiegyensúlyozott, összességében enyhén optimista üzleti várakozást tükröz.

Az idén a kis- és középvállalati szektor jóval pozitívabb várakozásokkal tekint az új gazdasági év elé, mint tavaly ilyenkor. A kkv-k ugyanakkor 2005 első félévére a nemzetgazdaság helyzetét kissé borúlátóbban értékelik, mint saját lehetőségeiket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karrier

A lakosság rosszabbnak látja a helyzetét az Ecostat felmérése szerint

Az Ecostat lakossági konjunktúra-indexének értéke 2004 harmadik negyedévében 40,9 százalék, az előző negyedévhez képest 2,5 százalékponttal csökkent, de még mindig 5 százalékponttal magasabb, mint egy évvel korábban – áll a gazdaságelemző és informatikai intézet felmérésében.

Új virtuálisvalóság-szemüveget készít a Sony a PlayStation 5-höz

Új virtuálisvalóság-szemüveget készít a Sony a PlayStation 5-höz

Koronavírus: meghalt 102 beteg és 2855 új fertőzöttet találtak

Koronavírus: meghalt 102 beteg és 2855 új fertőzöttet találtak

MTA Elnökség: Tiszteletben kell tartani az egyetemi autonómiát

MTA Elnökség: Tiszteletben kell tartani az egyetemi autonómiát