szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Cinema City International (CCI) csoport bejelentette, hogy április elsejével Magyarországon is belép a filmforgalmazói piacra, Fórum Hungary Filmforgalmazó Kft. néven - áll a cég sajtóközleményében.

A Cinema City International (CCI), Közép-Európa és Izrael piacvezető mozihálózat-tulajdonosának lányvállalata, a magyarországi filmforgalmazói piac új belépőjeként kezdte meg működését Fórum Hungary Filmforgalmazó Kft. néven. Az első, hazánkban általuk piacra kerülő filmet, a Mr. és Mrs. Smith-t nemzetközileg a Revolutionary Releasing forgalmazza. A Fórum Hungary és a Revolutionary Releasing hosszú távra szóló megállapodást kötött - írja a cég sajtóközleményében.

A Cinema City International Közép-Európa és Izrael piacvezető mozihálózat-tulajdonosa, a térségekben 54 helyszínen 398 teremmel van jelen, ebből Magyarországon 13 mozit üzemeltet. A mozihálózat üzemeltetésén túl a Cinema City International tulajdonában lévő Fórum filmforgalmazói hálózat Izraelben, Lengyelországban, és április elsejétől Magyarországon is aktív.

Az Angelina Jolie és Brad Pitt főszereplésével forgatott Mrs. és Mrs. Smith lesz az első olyan film a Fórum Hungary kínálatában, melynek nemzetközi jogaival a Revolutionary Releasing rendelkezik. 
 
Mooky Greidinger, a CCI csoport elnök-vezérigazgatója elmondta: „Magyarország nagyon fontos piac számunkra, hiszen ez volt az első ország, ahol közép-európai tevékenységünket elindítottuk."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Média

A Viszkisről forgatott filmet a Discovery

Embervadászat munkacímmel 2005. április 11. és 17. között Magyarországon forgatta a Viszkis rablóról szóló dokumentumfilm epizódját a Discovery Networks Europe. A Discovery Channel számára készülő hatrészes sorozat hat különböző bűnöző történetét dolgozza fel, s jövőre látható a csatorna műsorán.

Film készül a százéves veteránról, Tom Moore-ról, aki milliókat gyűjtött a brit egészségügynek

Film készül a százéves veteránról, Tom Moore-ról, aki milliókat gyűjtött a brit egészségügynek

Négy év fogházat kapott M. Richárd a Dózsa György úti baleset miatt

Négy év fogházat kapott M. Richárd a Dózsa György úti baleset miatt

Gendersemleges megszólítást vezet be az egyik légitársaság

Gendersemleges megszólítást vezet be az egyik légitársaság