szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A SkyEurope Airlines diszkont légitársaság megrendelést adott 32 új Boeing 737-700 sorozatú repülőgépre. A gépek első sorozata 800 millió dollárt ér.

A Boeing és a GE Commercial Aviation Services (GECAS) társaságokkal aláírt megállapodások 16  darabos fix megrendelést tartalmaznak a 2006-ban és 2007-ben szállítandó repülőgépekre, valamint 16 repülőgépre opciós  jogot, amelyek szállítása 2008-ban és 2009-ben történne. A 16 fix  megrendelésből 12 repülőgépet a GECAS finanszíroz majd.

A fix rendelés értéke listaáron 800 millió dollár. A SkyEurope, a Boeing és a GECAS már elkészítették a megállapodások végleges dokumentációját. A 16 fix megrendelésből 12 a GECAS írországi, Shannonban működő egységén keresztül lízingelt gép, közülük pedig hat repülőgép szerepel a GECAS jelenlegi rendelésállományában. A GECAS hat további Boeing 737-700-es repülőgépet rendelt meg, amelyeket a SkyEurope részére kíván lízingbe adni.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kémfotókon az Audi Maybachra adott válasza, a Horch luxusautó

Kémfotókon az Audi Maybachra adott válasza, a Horch luxusautó

Index: Az OGYÉI már jóváhagyta az orosz vakcinát

Index: Az OGYÉI már jóváhagyta az orosz vakcinát

Navalnij ellentámadásba ment át és leleplezte Putyin palotáját

Navalnij ellentámadásba ment át és leleplezte Putyin palotáját