szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az OTP Bank VI. kerületi, Andrássy út elején lévő bankfiókjánál elhelyezett ATM-nél illetéktelenek megszerezték az ott használt bankkártyák némelyikének adatait és fel is használták - értesült az MTI a bank ügyfélköréből.

URLguru

További hasznos weblapokat szeretne a témában? Esetleg Ön osztana meg másokkal érdekes linkeket? Kattintson az URLguru.hu oldalra!

Néhány tíz bankkártya-birtokos adataival éltek vissza aközelmúltban - erősítette meg a hitelintézet az információt. Az OTP Bank azonnal intézkedett: az érintett kártyákat a rendszer teljes körűen blokkolta, az ügyfelek telefonon, illetve elsőbbségi levélben kaptak értesítést.

Az érintett ügyfelek biztonsága érdekében a bank a kártyákat sürgősséggel, díjmentesen lecseréli, a visszaélések okozta kárt pedig az érintetteknek a számlájukon jóváírja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sugárterápiába fektet a volt egészségügyi államtitkár

Sugárterápiába fektet a volt egészségügyi államtitkár

Egyetlen elnök sem volt annyira népszerűtlen első ciklusa végén, mint Trump

Egyetlen elnök sem volt annyira népszerűtlen első ciklusa végén, mint Trump

Még tovább csökkentek az albérletárak

Még tovább csökkentek az albérletárak