szerző:
Napi Gazdaság
Tetszett a cikk?

Gyorsított eljárásban keres parkolócéget Ferencváros önkormányzata - számol be a Napi Gazdaság.

A Ferencvárosi Pakolási Kft. gyorsított meghívásos közbeszerzési eljárást hirdetett a IX. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő közterületi, fizetős parkolóhelyek parkolásgazdálkodási rendszerben történő üzemeltetésére, valamint a mobilfizetést lehetővé tevő tevékenység ellátására.

A gyorsított meghívásos eljárást azzal indokolta a társaság, hogy a szolgáltatást 2011 januárjától el kell kezdeni, a határidő tartásához pedig ezt az eljárási fajtát kell alkalmaznia - számol be a Napi Gazdaság. A nyertes ajánlattevő feladata lesz a parkolóautomaták üzemeltetése és karbantartása is, valamint vállalnia kell, hogy egy éven belül valamennyi automata biztosítja majd a bankkártyás fizetés lehetőségét. A nyertesnek közre kell működnie a parkolási ellenőrzésben, ezen belül a pótdíjazási és kerékbilincselési tevékenységben. Összesen 5250 várakozóhelyett kell üzemeltetni, a jegykiadók száma jelenleg 175 - derül ki a közbeszerzési felhívásból. A nyertessel 2011. január elsejétől 2019. december végéig hatályos szerződést kötnének.

Az eljárás nevében meghívásos, de arra bármely, a pályázati feltételeknek megfelelő ajánlattevő jelentkezhet. A részvételi jelentkezési határidő november 9-én jár le. A részvételre jelentkezőknek és alvállalkozóiknak rendelkezniük kell 2008-ban és 2009-ben évi legalább nettó 200 milliós beszerzés tárgya szerinti, illetve 250 milliós teljes éves árbevétellel. Az elmúlt két évből referenciát kell bemutatni legalább egy, egy éves, 1500 parkolóhelyet vagy száz parkolóautomatát érintő üzemeltetésről, vagy 1500 parkolóhelyre vonatkozóan mobilfizetést is lehetővé tevő parkolási szolgáltatásról. Referenciát kell bemutatni - egyebek mellett - még a pótdíjazási és kerékbilincselésben közreműködő tevékenységről is - írja a lap.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!