szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kormány részéről megerősítették, hogy a hivatalt felszámolják, feladatait pedig szétosztják a tárcák között. A megspórolt pénz a közmunkaprogramba folyik – értesült a VS.hu.

Jövőre biztosan megszűnik a Nemzeti Munkaügyi Hivatal, és a különböző funkciói más-más tárcákhoz kerülnek – erősítették meg a VS.hu információját a kormány részéről.

A hírportál a költésgvetési törvény tervezetének apró megjegyzéséből vette észre, hogy az intézményt átszervezik, sőt meg is szüntetik. A jogszabály indokolva Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter fogyasztóbarát szolgáltatásokat emlegetett, bár a megspórolt pénz nagy részét a közmunkaprogram emészti fel.

©

A szakszervezeti vezetőknek nem kötötték az orrára az átalakítás részleteit az Országos Közszoglálati Érdekegyeztető Tanács hétfői ülésén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Háromgyerekes apa a késelő buszsofőr

Háromgyerekes apa a késelő buszsofőr

Megvan az idei Év Autója

Megvan az idei Év Autója

Nagy a bizonytalanság a trianoni menekültek pontos száma körül

Nagy a bizonytalanság a trianoni menekültek pontos száma körül