szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A lakosoknak inkább utakra lenne szüksége – érvelt a polgármester.

Úgy tűnik, hogy Kecskemét köszöni szépen, de inkább nem kér a stadionépítési lázból. A Baon.hu tudósítása szerint Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a városi közgyűlésen ugyanis azt mondta, „nem biztos, hogy a város fel tudja vállalni a stadionfejlesztést”.

„Egyeztettünk az MLSZ-szel, és olyan koncepciót állított fel a szövetség, amely ebből a forrásból nem megvalósítható, és ráadásul egy félbehagyott beruházás lenne, ami további terhet ró a város költségvetésére – jelentette ki.

©

A polgármester a város terhelhetőségét látva nem tartja jó iránynak a fejlesztést, de arra is utalt, hogy a lakosoknak inkább utakra lenne most szüksége, és kevésbé stadionra.

A megyei I. osztályban szereplő kecskeméti focicsapat a városvezető szerint inkább a lehívott tao pénzekből, fokozatos bővítéssel kaphatna jobb stadiont.

Az előkészítésre azonban már elköltöttek mintegy 65 millió forintot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!