szerző:
hvg.hu

Aldi-boltokban kapható olajsütőket hívtak vissza "lehetséges kigyulladásveszély miatt".

"Az Ambiano Mini Olajsütő termék (szállító: Petermann GmbH & Co. KG) lehetséges kigyulladásveszély miatt a továbbiakban nem használható" - szúrta ki a Napi.hu az egyik XI. kerületi Aldi-egység ajtajára ragasztott tájékoztatót.

Mint kiderült, a 7499 forintos olajsütő valamennyi Aldi-boltban kapható volt, de a boltlánc azonnal felfüggesztette az értékesítést és visszahívta a termékeket. A hiba okát még vizsgálják, az áruházlánc közleménye szerint az "előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelőssége egyelőre nem állapítható meg".

A boltlánc azt kéri, hogy, aki vásárolt ilyen olajsütőt, vigye vissza bármelyik Aldiba, ahol nyugta nélkül is visszaadják a termék árát.

Korábban megírtuk, hogy egy másik áruházlánc, a Lidl is termékvisszahívást rendelt el egy bioélelmiszer kapcsán szalmonella miatt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!