szerző:
hvg.hu

Volt miért bocsánatot kérnie a PayPalnak, amikor kiderítették, hogyan küldhettek ilyen levelet egy nemrég meghalt ügyfelük címére.

Megdöbbentő levelet juttatott el a BBC-hez egy brit férfi. Howard Durdle három héttel az után kapott levelet, hogy a felesége meghalt. A PayPal küldött egy felszólítást a halott nőnek címezve, az özvegy pedig azt olvashatta ebben:

Ön megszegte a PayPal Credittel között szerződése 15.4(c) pontját, mivel arról értesítettek minket, hogy ön elhunyt.

Sőt, arról is tájékoztatták a halottat, hogy július 20-a után nem engedik, hogy a számlájáról pénzt vegyen fel.

A férj egyébként még csak hibát sem követett el: a felesége halála után gondja volt arra, hogy minden papírmunkát szabályosan elvégezzen. A PayPalnak is megküldte az iratokat a halálesetről, a cégnek pedig kötelessége volt szabályszerűen lezárni a szerződést. Azt, hogy gép töltötte-e ki a jogi sablonszöveget, vagy emberi hiba volt, a vállalat nem árulta el, de legalább sürgősen elnézést kértek a férfitől.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!