szerző:
hvg.hu

A rendőrök sajnos nem értékelték az innovációt.

Üzletszerűen elkövetett csalás gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség Fonyódon egy 55 éves férfit, aki sajátos módon akarta kiegyenlíteni számláját egy helyi vendéglátóhelyen. A fácánkerti férfi bankkártyás fizetést kért, ám amikor megkapta a számlát, azt lakcímkártyájával próbálta rendezni. Az eladónak azt állította, hogy a tartozását az igazolványával ki tudja egyenlíteni, de miután ez nem sikerült neki, fizetés nélkül távozott – írja a Police.hu.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi nem először próbálkozott: július 26. és 31. között többször is elkövetett már hasonló módszerrel bűncselekményt Fonyódon. Ezért őrizetbe vétele mellett üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(Police.hu)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!