NOHAU-val együtt árulják Lajsz András éttermét

A cocktail és tapas bárral kiegészített fine dining étterem a hirdetés szerint bejáratott ügyfélkörrel és know-how-val rendelkezik. A L.A. Bodegita bérleti és elővásárlási jogáért 85 millió forintot kér a mixerkirály.

  • hvg.hu hvg.hu
NOHAU-val együtt árulják Lajsz András éttermét

A kubai hangulatú étterem és bár 2010-ben nyitott a Pozsonyi út elején. A háromszintes, dupla külső teraszos, szivarszobával, színpaddal, táncteremmel, hűtőkamrával és légtechnikával ellátott étterem a hirdetés szerint teljes bútorzattal, gépészettel és működési engedéllyel, valamint "NOHAU-val" vehető át. A szerencsés vevő tehát 85 millió forintért „egy jól működő, bejáratott vendéglátóhelyet kap készen”, írja az Otthontérkép. A blog szerint Újlipóciában alig akad már szabad üzlethelyiség, a Bodegitában pedig „még hétköznap is alig talál az ember szabad asztalt”.

Útmutató cégvezetőknek

Útmutató cégvezetőknek

Aktuális pályázatok

Összefoglaló az aktív pályázatok legfontosabb feltételeiről: kik pályázhatnak, mekkora összeget lehet igényelni, mire fordítható az elnyert támogatás.

Tíz évbe telt, mire rájöttünk, hogyan lehet tökéletes a bécsi szelet – Wolfgang Puck és fia a HVG-nek

Tíz évbe telt, mire rájöttünk, hogyan lehet tökéletes a bécsi szelet – Wolfgang Puck és fia a HVG-nek

Budapesten is kitart a jó minőség mellett Wolfgang Puck és fia, Byron Lazaroff-Puck – deklaráltan meg is kérik az árát. A világ egyik legismertebb séfje ma is töretlenül aktív a globális étteremhálózatának ügyeiben, de a Spago éttermeket már fiára bízza. Apát és fiát a menü összeállításáról, az öröklés terhéről, egymással való viszonyukról és arról is kérdeztük, milyen kést használnak. Arról is szó esett, hogy miben erősek a budapesti piacok.