szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Raskó György egykori agrárállamtitkár állítása szerint néhány éve neki is felkínálta Ákos az Andentéban lévő üzletrészét, de végül nem született megegyezés.

Kovács Ákos és Tiffán Zsolt is eladta üzletrészét a budai Andante Borpatika Kft.-ből, írta meg a csütörtökön megjelent HVG. A zenész Ákos ugyanakkor megtartotta ügyvezetői pozícióját. Az Andantét innentől egy ügyvéd viszi tovább, Geri Zoltán.

A történet érdekessége, hogy Raskó György egykori agrárállamtitkár szerint Ákos korábban őt is megkereste, hátha érdekli a borozó.

Ákos nekem is kínálta borozóját megvételre 2011-ben, 80 milliót kért az üzemeltető kft 100%-os üzletrészéért. Nem vettem meg, mert az iratok átnézése után hamar kiderült, hogy ez csak addig jó üzlet, amíg "baráti" kapcsolat van az I. kerületi önkormányzathoz, konkrétan a polgármesterhez. Neki volt, nekem nem, ezért álltam el a vételtől

- írta a Facebookon Raskó.

Az ország egyik legnagyobb földbirtokosa, volt MDF-es politikus egy tavaly augusztusi interjújában azt mondta, Orbán bukása után a Mészáros Lőrincek vagyona sem marad fenn.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!