szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az intézmény az egykori MSZP-pártirodában kap helyet a Fazekas utcában.

Ismét lesz orvosi rendelő Budapesten a Vízivárosban – jelentette be Facebook-oldalán Őrsi Gergely. A II. kerület polgármestere azt írja, hogy az intézmény az egykori MSZP-pártirodában kap helyet, háziorvosi és fogorvosi ellátással.

„Bízom benne, hogy sokak kényelmesebb ellátásának és gyógyulásának helyszíne lehet majd az új, könnyen megközelíthető vízivárosi orvosi rendelő a Fazekas utcában, közel a Kapás utcai rendelőintézethez! A polgármester hozzátette, hogy a rendelő építése az Egészséges Budapest Program keretein belül valósul meg" – közölte Őrsi.

Pártiroda helyén lesz újra orvosi rendelője Vízivárosnak Egyik legfontosabb polgármesteri programpontom volt, hogy újra...

Közzétette: Őrsi Gergely – 2021. május 6., csütörtök

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!