Feszültség és konfliktus a szervezetben – Hogyan kezelhető?
Az egészséges csapatműködés és az eredményesség szempontjából kulcskérdés, hogyan kezeli a cégvezető a konfliktusokat.
A Time Out Market budapesti változata 2025-ben nyit a Corvin Palace első emeletén és tetőteraszán 14 konyhával és négy bárral.
Budapest hamarosan a Time Out Market nevű gasztro- és kulturális piac otthonává válik – jelentette be közleményben maga a Time Out Market, a helyszín a tervek szerint 2025-ben nyitja meg kapuit a Corvin Palace-ban a Blaha Lujza téren.
A Time Out Market Budapest az áruház első emeletén közel 2500 négyzetméteres belső területen, illetve a tetőteraszon további 775 négyzetméteres külső területen kap helyet, amelyen 14 konyha, négy bár, egy rendezvényterem és körülbelül 800 ülőhely lesz.
A vendégek díjnyertes szakácsok, kedvelt helyi kiválóságok és nagy jövő előtt álló étterem-tulajdonosok ételeit élvezhetik, illetve számos ital, köztük a legfantáziadúsabb mixológusok koktéljai közül választhatnak majd – kecsegtet a sajtóközlemény.
Ez lesz a Time Out Market első helyszíne Magyarországon. Az első gasztropiac ezen a néven 2014-ben nyílt meg Lisszabonban. Később további Time Out Marketek nyíltak világszerte, és mindenhol főleg a helyi gasztronómiára koncentrálnak.
Az egészséges csapatműködés és az eredményesség szempontjából kulcskérdés, hogyan kezeli a cégvezető a konfliktusokat.
A vállalkozások belső problémáiból eredő pénzügyi válságok jelentős része elkerülhető lenne. Mutatjuk hogyan.
Összefoglaló a kedvezményes konstrukciók feltételeiről: mire, milyen feltételekkel lehet igényelni ilyen forrást?
A sikeres cégfelvásárlás alapja az előre megtervezett finanszírozási háttér. Milyen szempontokat szükséges feltétlenül szem előtt tartani ennek során.
Miért köszönheti a házát Amy Heckerling John Travoltának és Bruce Willisnek? Mit tapasztalt női rendezőként Hollywoodban? Hogyan fedezte fel Sean Pennt és Alicia Silverstone-t? És miért volt fontos, hogy Phoebe Cates ledobja a bikinifelsőjét? A Nicsak, ki beszél! és a Spinédzserek író-rendezőjével beszélgettünk.