Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
A Time Out Market budapesti változata 2025-ben nyit a Corvin Palace első emeletén és tetőteraszán 14 konyhával és négy bárral.
Budapest hamarosan a Time Out Market nevű gasztro- és kulturális piac otthonává válik – jelentette be közleményben maga a Time Out Market, a helyszín a tervek szerint 2025-ben nyitja meg kapuit a Corvin Palace-ban a Blaha Lujza téren.
A Time Out Market Budapest az áruház első emeletén közel 2500 négyzetméteres belső területen, illetve a tetőteraszon további 775 négyzetméteres külső területen kap helyet, amelyen 14 konyha, négy bár, egy rendezvényterem és körülbelül 800 ülőhely lesz.
A vendégek díjnyertes szakácsok, kedvelt helyi kiválóságok és nagy jövő előtt álló étterem-tulajdonosok ételeit élvezhetik, illetve számos ital, köztük a legfantáziadúsabb mixológusok koktéljai közül választhatnak majd – kecsegtet a sajtóközlemény.
Ez lesz a Time Out Market első helyszíne Magyarországon. Az első gasztropiac ezen a néven 2014-ben nyílt meg Lisszabonban. Később további Time Out Marketek nyíltak világszerte, és mindenhol főleg a helyi gasztronómiára koncentrálnak.
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.
Ez a HVG heti gazdasági összefoglalója.