szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatótanácsa a tulajdonosokat képviselő Terry Robinsonnal és Rieb György elnökkel konzultálva Csank János helyére az év elejétől a klubnál szakmai menedzserként dolgozó angol Bobby Davisont nevezte ki az NB II-ben szereplő csapat vezetőedzőjének.

Davison mellett Csató Sándor dolgozik pályaedzőként, míg Csank János júliusig szóló szerződése lejártáig tanácsadóként segíti a szakmai munkát. "Rutinos edzőként tudtam, hogy mindez bekövetkezhet. A vezetőink megfontolt döntését a csapat jelenlegi helyzetében én is elfogadom" - mondta Csank János.

"Megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen híres klub vezetőedzője lehetek. Szeretném sikeressé tenni a csapatot, amelyhez a játékosoknak legalább olyan odaadóknak kell lenniük a klub iránt, mint a szurkolóinknak. Minden játékosnak a végsőkig kell küzdenie, ha a Ferencváros mezét viseli. Hangsúlyozom, senkinek sem biztos a helye, a labdarúgóknak minden héten meg kell küzdeniük azért, hogy a jövő héten is a kezdőcsapat tagjai legyenek" - nyilatkozta Davison, aki korábban a Sheffield United, a Leeds United és a Derby County játékosa is volt

A új vezetőedző a fenti nyilatkozatot követően a legközelebb a szombati bajnoki mérkőzés utáni sajtótájékoztatón áll az újságírók rendelkezésére, míg a labdarúgókra vonatkozóan határozatlan időre nyilatkozatstopot léptet életbe az FTC Zrt.
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Az FTC pártolói perlik az MLSZ-t

A Ferencvárosi Torna Club Pártolói Egyesülete keresetet nyújtott be a Fővárosi Bírósághoz, hogy megtudhassa, kik alkották azt a testületet, amely 2006 nyarán kizárta az FTC-t a labdarúgó NB I-ből.

MTI Gazdaság

FTC: érvényes és eredményes a hatodik pályázat

A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (MNV) érvényesnek és eredményesnek nyilvánította az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. ajánlatát, amelyet az FTC Üllői úti ingatlanára kiírt hatodik pályázatra nyújtott be.

MTI/hvg.hu Gazdaság

FTC: Rieb szerint áprilisban törleszthetik az adósságokat

Rieb György, az FTC elnöke szerint a klub hamarosan rendezi adósságait, április közepéig mindenki megkapja a pénzét. A klubvezető erről a Napkelte című műsorban beszélt annak nyomán, hogy a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) szerdán érvényesnek és eredményesnek nyilvánította az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. ajánlatát, amelyet az FTC Üllői úti ingatlanára kiírt hatodik pályázatra nyújtott be.

MTI Gazdaság

FTC-tender hatodszor: három pályázat jött

A szombati határidőig három cég adta be anyagát a Ferencváros Üllői úti ingatlanának értékesítésére immár hatodik alkalommal kiírt pályázaton - tájékoztatott a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV).

Gyerekek a tévé előtt – tanulságos útravaló vagy szükséges rossz a mesenézés?

Gyerekek a tévé előtt – tanulságos útravaló vagy szükséges rossz a mesenézés?

Alig, hogy üzembe helyezték, máris üzemzavar történt az új iráni urándúsítóban

Alig, hogy üzembe helyezték, máris üzemzavar történt az új iráni urándúsítóban

Erdogan a piacokkal akar dacolni, és bedönti a török gazdaságot

Erdogan a piacokkal akar dacolni, és bedönti a török gazdaságot