Tetszett a cikk?

Kaszinótojást kent szét "avatásként" a kifüggesztett nenyin egy férfi.

A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata (nenyi) ellen már korábban is tiltakozó ügyvéd, Dániel Péter egy kaszinótojást kent szét az általa Orbán-bullának keresztelt kifüggesztésen. A férfi - aki a Facebookon tiltakozó oldalt is indított - július 28-án, a VPOP Közép-Magyarországi Regionális Nyomozó Hivatal épületében találkozott először a kifüggesztett nenyivel, s eleget tett ígéretének, miszerint "felavatja" - írja az atv.hu.

A férfit feljelentették garázdaság miatt, s fegyelmi felelősségre vonás érdekében a Magyar Ügyvédi Kamarát is értesítették.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Megtámadták az Ab-n a nenyi-kifüggesztés határozatát

Megérkezett az Alkotmánybíróságra (Ab) az az interneten is olvasható állampolgári beadvány, amelyben azt kérik a testülettől, hogy semmisítse meg a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozat kifüggesztéséről rendelkező kormányhatározatot - mondta el az MTI érdeklődésére csütörtökön Sereg András, az Ab sajtófőnöke.

MTI Itthon

Megtámadta a nenyi kifüggesztéséről szóló rendeletet az LMP

Schiffer András, az LMP frakcióvezetője csütörtökön beadványt nyújtott be az Alkotmánybírósághoz, amelyben azt kérte, hogy a testület utólagos normakontroll során vizsgálja felül és semmisítse meg a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozat kifüggesztéséről szóló rendeletet.

Újraírt történeteink: társadalom, emlékezet, politika – Drótvágó sorozat 6. rész

Újraírt történeteink: társadalom, emlékezet, politika – Drótvágó sorozat 6. rész

Merkel: Részleges lezárás jön Németországban

Merkel: Részleges lezárás jön Németországban

Az ország egyik végében 1100, a másikban 1900 forintos az órabér

Az ország egyik végében 1100, a másikban 1900 forintos az órabér