szerző:
Hírszerző/FH
Tetszett a cikk?

A Blikk a keddi számában azt írja: jó ajánlólevél a kormányzatnál, ha valaki a Nézőpont Intézetnél dolgozott.

Az intézet volt sajtófőnöke, Milován Orsolya 1,7 milliós szakértői szerződést kapott a Közigazgatási Minisztériumtól (KIM), és a Nézőpont két elemzője - Böszörményi Nagy Gergely és Szabó Márk - is a KIM-hez került tavaly júniustól. Milován nemzetpolitikai elemzéseket készített a tárcának heti 110 ezer forintért a KIM honlapjának adatai szerint.

Az intézet egyik leányvállalata pályáztatás nélkül kapott 10 milliós szerződést négy hónapos sajtófigyelésre és elemzésre. Ez annál is érdekesebb a Blikk szerint, mivel ez a cég nem számít nagy múltú vállalkozásnak: 2010. május 28-án jegyezték be és 3 hónappal később már el is nyerték a kormányzati szerződést.

Ennél a leányvállalatnál dolgozott egyébként a KIM vezetőjének, Navracsics Tibornak az unokaöccse, az anyacégnél, a Nézőpont Intézetnél pedig a miniszter felesége volt munkatárs.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Halálra gázolt a vonat egy nőt Dorognál

Halálra gázolt a vonat egy nőt Dorognál

Fantomképet közöltek a gödöllői HÉV-en erőszakoskodó férfiról

Fantomképet közöltek a gödöllői HÉV-en erőszakoskodó férfiról

1,3 milliárd dollárra perelik Trump ügyvédjét rágalmazás miatt

1,3 milliárd dollárra perelik Trump ügyvédjét rágalmazás miatt