szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Komárom-Esztergom Megyei Hírlapot 15 évvel ezelőtt indította el a Komáromi Nyomda. Az újság mindig 16 oldalon jelent meg; példányszámát nem publikálták. Júniustól azonban szünetel a megjelenés.

Június elsejétől szünetel a Komárom-Esztergom Megyei Hírlap megjelenése. Erről a napilap csütörtöki számában tájékoztatta olvasóit, és hirdetésben arra kértek őket, hogy a következő hónapra már ne fizessék be az előfizetési díjat.

A lapot kiadó Komáromi Nyomda és Kiadó ügyvezetője, Kovács Jánosné az MTI-vel közölte, hogy a 65 főt foglalkoztató nyomda továbbra is üzemel, csak a Hírlap kiadását függesztették fel. A szüneteltetés okáról is időtartamáról nem kívánt felvilágosítást adni.

A Komárom-Esztergom Megyei Hírlapot 15 évvel ezelőtt indította el a Komáromi Nyomda. Az újság mindig 16 oldalon jelent meg; példányszámát nem publikálták.

A lap akkor indult, amikor a Springer-érdekeltségű napilap, a 24 Óra nyomtatása elkerült a Komáromi Nyomdától, ugyanis a vállalkozásnak csak olyan gépe volt, amely nem tudott 16 oldalasnál kisebb újságot nyomtatni.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
400 lóerő 3 hengerből: nagyon megvadul a Toyota GR Yaris

400 lóerő 3 hengerből: nagyon megvadul a Toyota GR Yaris

Marabu Féknyúz: És bízva bízzál

Marabu Féknyúz: És bízva bízzál

Nagy bemutatóra készül a Samsung, jön az eddigi leggyorsabb Galaxy

Nagy bemutatóra készül a Samsung, jön az eddigi leggyorsabb Galaxy