szerző:
Klubrádió
Tetszett a cikk?

A VDSZ elnöke úgy saccolja, jó másfél milliónyi levél lesz a saját szociális konzultációjuk végeredménye. Ez több, mint amit a kormánynak küldtek vissza az emberek.

Nagy siker a VDSZ által meghirdetett konzultáció. Eddig nagyságrendileg mintegy 15 tonnányi levél érkezett be a Vegyipari Dolgozók Szakszervezete által meghirdetett szociális konzultációra. A VDSZ elnöke úgy saccolja, jó másfél milliónyi levél lesz a végeredmény. Ez több, mint amit a kormánynak küldtek vissza az emberek.

©

A Vegyipari Dolgozók Szakszervezete is ott lesz a szakszervezeti konföderációk által meghirdetett mai demonstráción. Székely Tamás a Klubrádióban elmondta, aki esetleg megtartotta a borítékot, az országos demonstráció helyszínein is leadhatja, így pl. Miskolcon, Tatabányán, Budapesten a Hősök terén, illetve a Benczúr utcában 0-24 óráig várják a leveleket.

A beérkezett levelek pontos száma két hét múlva derül ki, de körülbelül másfél millió levél fog beérkezni. "A cél nem a kormánnyal való versenyzés, hanem hogy felhívjuk a figyelmet arra, a kormány által meghirdetett 'szociális konzultáció' rossz út, az igazi konzultáció az érdekegyeztetés" - hangsúlyozta Székely Tamás.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Beragadt 365-re a forint

Beragadt 365-re a forint

Maszk nélkül rendelt, ezért rúgták ki a vírusszkeptikus orvost

Maszk nélkül rendelt, ezért rúgták ki a vírusszkeptikus orvost

Válaszol a betegek kérdéseire, sőt már egy orvosegyetemi vizsgán is átment a pécsi egyetem új chatbotja

Válaszol a betegek kérdéseire, sőt már egy orvosegyetemi vizsgán is átment a pécsi egyetem új chatbotja