szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A fővárosi Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy "a kufárok és privatizátorok utódpártja", a Demokratikus Koalíció saját ötlet híján a Jobbik által megfogalmazott szakmai javaslatot sajátjaként állítja be - írta közleményében a Jobbik fővárosi képviselője, Czeglédi János.

"A közvélemény-kutatások alapján még a parlamenti küszöb közelében sem tanyázó – ennek ellenére hatalmas médiahátszéllel működő – gyurcsányisták ugyanis pofátlanul lenyúlták a Jobbik január 19-én benyújtott törvénymódosító javaslatát" - írta közleményében a képviselő.

©

A párt szerint ellopott javaslat a BKV-jegyeket és bérleteket terhelő 27 százalékos áfa 5 százalékosra csökkentését tanácsolta a hiányzó 21 milliárd forint előteremtéséhez, amellyel elkerülhetővé vált volna a Jobbik által elutasított budapesti útdíj esetleges bevezetése.

"A Jobbik felkéri a Demokratikus Koalíció illetékeseit, hogy amennyiben nincs saját szakmai javaslatuk, akkor inkább hallgassanak bölcsen, s ne mások indítványait lopják el. A Jobbik ugyanis nem hagyja, hogy bárki megvezesse a közvéleményt" - tette hozzá a párt képviselője.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gimnáziumi tanárok állnak ki az iskolanyitás miatt aggódó kollégáik mellett

Gimnáziumi tanárok állnak ki az iskolanyitás miatt aggódó kollégáik mellett

Ausztria is döntött a Szputnyik importjáról

Ausztria is döntött a Szputnyik importjáról

Félelmetes, ahogy egyszerre mozdul meg több tucat kínai robotkutya – videó

Félelmetes, ahogy egyszerre mozdul meg több tucat kínai robotkutya – videó