szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Novembertől a Rózsa u. 3. alatt is ételt osztanak. Heti 5 napon át 300 adag meleg ételt biztosít a Krisna-tudatú Hívők Közössége.

A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége ismét új, állandó ételosztási helyszín nyitásával igyekszik még hatékonyabban segíteni a rászorulókat - állt a krisnások szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Óriás sor kigyózott a Teleki téri ételosztáson október elején.
©

A Ételt az Életért szegényélelmezési programjának keretében Erzsébetváros Önkormányzatának felkérésére novembertől a Rózsa u. 3. alatt, heti 5 napon 300 főre biztosít meleg étkezést a közösség.

Az óbudai családsegítővel történő együttműködés modellprogrammá vált, s bevezetését további helyszíneken is tervezik a hívők.

Az ENSZ október 16-át - magyar kezdeményezésre - az Élelmezés Világnapjává, míg október 17-ét a Szegénység elleni küzdelem Világnapjává nyilvánította - hívták fel a figyelmet a Krisna-tudató Hívők.

Mint írták, újabb óriás üstöt kell vásárolniuk, hogy növelhessék az adagszámokat. A III. és a VII. kerület mellett napi több száz adag ételt osztanak ki csak a Teleki téren, valamint egy gyermekotthonra is főznek. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Varsóban még nem döntöttek a vétó feladásáról

Varsóban még nem döntöttek a vétó feladásáról

Ungár: Szájer nem a politikába, hanem a titkolózásba fáradt bele

Ungár: Szájer nem a politikába, hanem a titkolózásba fáradt bele

Karácsony: Ha kitartunk, győzünk, és jövőre is lesz kivel közösen ünnepelni

Karácsony: Ha kitartunk, győzünk, és jövőre is lesz kivel közösen ünnepelni