szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője nemrég arról beszélt: feljelentik Bajnai Gordont. Hétfőn azonban Pálffy István megcáfolta ezt – közölte az Együtt-PM.

"A rezsim múlt héten minden korábbit alulmúló hazugsággal kezdte támadni Bajnai Gordont. Az Orbán Viktor kedvenc lapjában, jóbarátja, Lovas István tollából napvilágot látott összeesküvés-elmélet szerint, a Bilderberg-csoport fogott össze Magyarország ellen, és ennek az összeesküvésnek a része az is, hogy Bajnai Gordon kimondta: Magyarország egyre jobban fél a hatalomtól" – olvasható az Együtt–PM Szövetség hétfői közleményében.

Felidézik: Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője kijelentette: feljelentik Bajnai Gordont. "A mai napon azonban Pálffy István megcáfolta ezt a nevetséges kijelentést, beismerve ezzel, hogy a vádaskodás teljes mértékben nélkülöz minden kapcsolatot a valósággal, azzal csak a rezsimközeli média foglalkozik komolyan. Harrach tehát a múlt héten hazudott, majd most gyáván visszakozott" – vonja le a következtetést az Együtt–PM.

Közleményük szerint a valóság az, hogy "Magyarország ellen az Orbán–Simicska-csoport fogott össze: módszeresen lenyúlták a polgárok magánnyugdíj-megtakarításait, a trafikokat és az állami földeket".

"Az összeesküvés-elmélet ordas hazugság, elterelő hadművelet: célja az, hogy a rossz kormányzásról és a tisztességtelen politikáról elterelje a közvélemény figyelmét, a változást akaró politikai erőket pedig megossza" – írják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyolcaddöntős a Porto és a Liverpool

Nyolcaddöntős a Porto és a Liverpool

2008 óta nem volt ilyen nagymértékű erdőirtás Amazóniában

2008 óta nem volt ilyen nagymértékű erdőirtás Amazóniában

Január elején kezdhetik meg az oltást Hollandiában

Január elején kezdhetik meg az oltást Hollandiában