szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Némi hangoskodással végződött a fideszes Zsigó Róbert sajtótájékoztatója, amelyet az MSZP hatodik kerületi székháza előtt tartottak csütörtök délután Kocsis Mátéval a Zuschlag-üggyel kapcsolatban. Török Zsolt MSZP-s szóvivő nem sokkal később a bajai időközi választás szerinte durva kampányát kérte számon a fideszes politikusokon. A szócsatának eredménye nem lett, egy arra járó hajléktalan viszont jól járt.

Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője és egyben Baja polgármestere Kocsis Mátéval, a Fidesz kommunikációs igazgatójával a Zuschlag-üggyel kapcsolatban tettek fel kérdéseket Mesterházy Attilának, mert szerintük a botrány szálai többek között az MSZP elnökéhez vezettek. Zuschlag János volt MSZP-s képviselőt szerda reggel engedték ki a börtönből Kecskeméten, miután letöltötte hatéves büntetését. A politikust  bűnszervezet tagjaként, különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás bűntett és más bűncselekmények miatt ítélték el.

Egy MSZP-s alkalmazott Zsigó Róberték sajtótájékoztatója előtt százasokat szórt szét az utcán. Így utalt azokra az aláírásgyűjtőkre, akiknek a hírek szerint aláírásonként száz forintot fizettek fideszes politikusok a rezsicsökkentéshez kapcsolódó aláírásgyűjtő kampányban. A hvg.hu erről szóló cikkeit ide és ide kattintva olvashatják el.

Zsigóék a százasokhoz nem nyúltak, az érméket egy arra járó hajléktalan szedte később össze.

A sajtótájékoztató közben megjelent néhány aktivistával Török Zsolt MSZP-s szóvivő, aki a bajai időközi választás szerinte durva hangnemű kampányát kérte számon a fideszes politikusokon, méghozzá emelkedett hangon. Zsigó Róbert nem reagált, és arrébb ment Török Zsoltéktól.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pénteken sem egyeztek meg, újabb sztrájk jöhet a makói gumigyárban

Pénteken sem egyeztek meg, újabb sztrájk jöhet a makói gumigyárban

Feltűnően sokan betegszenek meg Trump támogatóinak cégénél

Feltűnően sokan betegszenek meg Trump támogatóinak cégénél

Közös képpel állt ki hat magyarországi nagykövet a szivárványcsaládok mellett

Közös képpel állt ki hat magyarországi nagykövet a szivárványcsaládok mellett