szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Czeglédy Csaba szombathelyi MSZP-s szerint "ki a frászt érdekelnek a drogos pesti firkászok? Ne nekik politizáljunk már végre!" – ezt írta legalábbis a Facebook-oldalán.

Czeglédy Csaba szombathelyi MSZP-s Facebook-oldalán MSZP-s politikusok vitatkoztak arról, hogy pártjuk nem írta alá a NAV-vizsgálóbizottság felállításáról szóló kezdeményezést azért, mert azt a Jobbik is aláírta – hívta fel a figyelmet a Vs.hu.

"A világ balfaszai ülnek az MSZP parlamenti képviselőcsoportjában" – közölte vitaindítólag Czeglédy Csaba, aki Lazáry Viktor szombathelyi alpolgármester lebuktatásával tette magát ismertté.

Török Zsolt MSZP-szóvivő erre azt válaszolta, hogy "írj alá valamit együtt a nácikkal, és pár percen belül neked esik a ballib média, az összes többi ballib párt, majd még egy hétig az lesz minden esti beszélgetés témája. Később elhatárolódnak tőled az álcivil liberoszervezetek."

Czeglédy több részletben erre olyanokat válaszolt, hogy "puha pöcsűek vagyunk… vagytok”, illetve „szükség törvényt bont; az ördöggel is szövetkezni”. Az újságírókkal kapcsolatban megjegyezte: "Zsolt, ki a frászt érdekelnek a drogos pesti firkászok? ne nekik politizáljunk már végre! nem veszitek észre, hogy a Fidesz kottájából játsszotok?"

Török Zsolt szóvivő véleménye így hangzik az újságírókról: "Sok mindenben egyetértek veled, de a média a liberók kezében van. Nézd meg, mit csináltak velünk az elmúlt két hétben. Még csak nem is jobbosok, hanem liberálisok."

A vita azóta is folytatódik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gyerekverziója is van már a Microsoft böngészőjének, még telepíteni sem kell

Gyerekverziója is van már a Microsoft böngészőjének, még telepíteni sem kell

Összehajtható, kinyújtható telefonok? Készüljön, jön a dömping belőlük

Összehajtható, kinyújtható telefonok? Készüljön, jön a dömping belőlük

Az utóbbi idők egyik leghasznosabb funkciójával bővült a Chrome

Az utóbbi idők egyik leghasznosabb funkciójával bővült a Chrome