szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A feltehetőleg halálra vert kislány nevelőapját a rendőrség őrizetbe vette, bár ezt az információt nem erősítették meg. A kislány két testvére közül az egyik a gyámhatósághoz, a másik édesapjához került.

Őrizetbe vették annak a tápiószelei kétéves kislánynak a nevelőapját, akit súlyos sérülésekkel, agyhalott állapotban vittek kórházba a múlt héten – értesült a Velvet. A kislányon már nem lehetett segíteni, pénteken késő este meghalt.

A Velvet úgy tudja, – bár információját a rendőrség nem erősítette meg – hogy a kislány sorozatos bántalmazásával gyanúsított nevelőapát őrizetbe vették. A nevelőapa korábban azt állította, a kislány, akinek az állapotán az orvosok is megdöbbentek, az asztalról esett le, amikor ő nem volt a szobában. A gyermek korábbi és legfrissebb sérülései azonban súlyos bántalmazásra utaltak.

A kislány néhány hónapos kistestvérét és hároméves nővérét kiemelték a családból: előbbit a gyámhatóság vette gondjaiba, az utóbbi pedig édesapjához került Erdőkertesre. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szécsi Noémi: Ha író vagyok, felelősséggel tartozom az olvasóimnak

Szécsi Noémi: Ha író vagyok, felelősséggel tartozom az olvasóimnak

Kevesebb béremeléssel lesznek kénytelenek beérni az óvatosabb háziorvosok

Kevesebb béremeléssel lesznek kénytelenek beérni az óvatosabb háziorvosok

Nincs megállapodás, keddtől veszélyben a műtétek Szegeden

Nincs megállapodás, keddtől veszélyben a műtétek Szegeden