szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Baleset ért egy nyolc év körüli kislányt a nemrégen átadott kispesti KRESZ-parkban – közölte az ittlakunk.hu portál.

Baleset történt vasárnap az új kispesti KRESZ-parkban a Hunyadi utca és József Attila utca sarkánál – jelentette az ittlakunk.hu.

A beszámoló szerint a kapu rácsapódott egy nyolc év körüli kislány lábára, és a kapura szerelt rács alja beleállt a sarkába. Tűzoltók vágták le a rácsot, a kislányt a lábába fúródott fémdarabbal együtt szállították be a kórházba.

Korábban az ittlakunk.hu egyik olvasója a portálon azt írta, hogy a parkban a gyerekek fejmagasságában elhelyezett közlekedési táblák is balesetveszélyesek lehetnek, mert a gyerekek nekiszaladhatnak az éles szélüknek.

A helyi híroldal a Városházától kapott információra hivatkozva azt írja, hogy az – egyébként szabvány szerinti – kaput leszerelték, és az önkormányzat saját cége, a Közpark lehegesztette az alját. Továbbá felvették a kapcsolatot a kivitelezővel, és a többi játszótéren is megvizsgálják a kerítéseket meg a kapukat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Erdős László matematikus kapta az idei Schrödinger-díjat

Erdős László matematikus kapta az idei Schrödinger-díjat

Rohamosan öregszik a magyarok autóállománya

Rohamosan öregszik a magyarok autóállománya

Így kéri meg egy igazán romantikus tűzoltó a párja kezét

Így kéri meg egy igazán romantikus tűzoltó a párja kezét