szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A korábbi szóvivők közül Hoppál Péter és Zsigó Róbert államtitkárok lettek, Selmeczi Gabriella pedig a Fidesz emberi erőforrások kabinetét és az Országgyűlés népjóléti bizottságát vezetve szakpolitikával foglalkozik a továbbiakban.

Mint arról beszámoltunk: kinevezték a Fidesz új szóvivőit: a frakciónál Dunai Mónika és Tuzson Bence, a Fidesz–Magyar Polgári Szövetségnél pedig Dódity Gabriella kapta ezt a feladatot.

A Fidesz hétfő délután közölte: a korábbi szóvivők, Selmeczi Gabriella, Hoppál Péter és Zsigó Róbert június 15-től új feladatkört látnak el. Hoppál Péter az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára, Zsigó Róbert pedig a Földművelésügyi Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára. Selmeczi Gabriella a Fidesz emberi erőforrások kabinetét és az Országgyűlés népjóléti bizottságát vezetve szakpolitikával foglalkozik, ezért a továbbiakban nem tevékenykedik szóvivőként.

©

Kocsis Máté kommunikációs igazgató javaslatára Orbán Viktor pártelnök és Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője kinevezte a párt és az országgyűlési képviselőcsoport új szóvivőit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Zacher Gábor: A járványkezelés jelenleg politikai kérdés Magyarországon

Zacher Gábor: A járványkezelés jelenleg politikai kérdés Magyarországon

Maradt az ebédből? Ki ne dobja, készíthet belőle arcpajzsot

Maradt az ebédből? Ki ne dobja, készíthet belőle arcpajzsot

Beárazták a 462 lóerős új zöld rendszámos VW Touareget

Beárazták a 462 lóerős új zöld rendszámos VW Touareget