szerző:
hvg.hu

Közzétette a Forbes magazin a legbefolyásosabb magyar nők listáját.

A lista úgy állt össze, hogy a magazin adatokat gyűjtött a jelöltek pozíciójáról, az általa irányított alkalmazottak számáról, a rendelkezésére álló büdzséről, az adott cég méretéről, üzleti eredményeiről. Nem üzletemberek esetében pedig az általa elért emberek számáról, ami annyit jelent, hogy megnézték, hogy hányan olvassák, nézik őket, hány követőjük van a Facebookon.

 

Íme a médiaszektor  Top10-es listája:

1. Vidus Gabriella, az RTL-csoport vezérigazgatója

2. Király Mária, a Ringier, az Axel Springer operatív igazgatója

3. Kaminski Fanny, aki Orbán Viktor kommunikátora

4. Vékási Andrea, a Nők Lapja főszerkesztője

5. Halkó Gabriella, a TV2 gazdasági és stratégiai igazgatója

6. Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője

7. Szalai Vivian, a TV2 hírigazgatója

8. D. Tóth Kriszta, a wmn.hu alapító-főszerkesztője

9. Erős Antónia, az RTL Klub műsorvezetője

10. Mészáros Zsófi, a 444.hu felelős szerkesztője

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!