szerző:
hvg.hu

A hvg.hu Ókovács Szilveszter Opera-főzeneigazgatóval készült interjújából derült ki: Orbán Viktor miniszterelnök szívesen jár az Operába, Ókovács szerint átlag kéthavonta látogat el az Andrássy útra.

A Bors erről szeretett volna még többet megtudni. Az Operánál annyit árultak el nekik, hogy a miniszterelnök legutóbb a Shakespeare-gálát látta Plácido Domingóval. Amikor a királyi páholyba ül, nem fizet, de ha az foglalt, akkor más páholyt kap, és ilyenkor kifizeti a rendes jegyárat - ismertették Orbán operalátogatási szokásait.

Megkeresésüket annak rendje és módja szerint elküldték a miniszterelnöki sajtóirodához is, ahonnan rendszerint Havasi Bertalan, Orbán sajtófőnöke szokott válaszolni (vagy nem).

Legnagyobb meglepetésükre azonban ezúttal Orbán Viktor saját kezűleg rittyentett oda három sort az érdeklődő újságírónak:

Tisztelt Szerkesztő Úr!

Azokat az előadásokat szeretem, amikre jegyet veszek.

Üdvözlettel: Orbán Viktor

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!