szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Néhány óra alatt több száz gyűlölködő kommentár árasztotta el Orbán Viktor közösségi oldalát, miután közös képet közölt Ferenc pápával Audiencián címmel – írta a Népszabadság.

A kommentelők nagy többsége mind Ferenc pápáról nyilatkozik negatívan Orbán Viktor Facebook-oldalán, míg a migrációellenes politikájáról ismert miniszterelnököt az egekbe magasztalják – írta a Népszabadság, amely azokból a hozzászólásokból válogatott, amelyek a kormányfő Ferenc pápánál lezajlott személyes meghallgatásáról szóló poszthoz érkeztek.

„A képen látható Európa egyik legkeresztényebb embere, aki Európát védi a muszlimoktól... mellette Ferenc pápa! :)” – írta az egyik kommentelő. Egy másik azt írta, „a két ellentét! A drága pápa, aki állítólag keresztény, bár titokban már lehet, áttért a muzulmán vallásra! A szörnyeteg!! És egy igazi keresztény, aki próbál mindent megtenni a muzulmán férgek ellen..”

„Orban Viktor! És mellette a Vatikáni Történelem Legnagyobb Überliberális Pápája! Az egész világ remegve várja az Új Pápát!!!!” – szólt egy további komment.

A Népszabadság felidézte, hogy Ferenc pápa többször ajándéknak nevezte az Európába érkező tömegeket, azt mondta, hogy a bevándorlók nem jelentenek veszélyt, hanem ők maguk vannak veszélyben. Amellett foglalt állást, hogy nem szabad bezárni Európa kapuit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Életfogytiglanra ítélték első fokon a kíméletlen csantavéri gyilkost

Életfogytiglanra ítélték első fokon a kíméletlen csantavéri gyilkost

30 milliárdnál is nagyobb lyukat ütött a főváros kasszáján Orbán Viktor

30 milliárdnál is nagyobb lyukat ütött a főváros kasszáján Orbán Viktor

Baljós hírek az idei nemzetközi fesztiválszezonról: másodszor is elmarad két fontos rendezvény

Baljós hírek az idei nemzetközi fesztiválszezonról: másodszor is elmarad két fontos rendezvény