szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hétfő hajnalban egy amerikai aligátor kószált egy hatvani úton. A közeli cirkuszból szökött állatot nagy nehézségek árán fogták be, a rendőrség is kivonult a helyszínre.

Az út közepén időző szökött jószágot a hétfő hajlani sötétségben először felfújható állatnak hitték, de amikor felfedezője közelebb ment hozzá, látta, hogy mozog, és hallotta a szuszogását is – adta hírül az RTL Klub Híradója.

A férfi, aki megtalálta a hüllőt, nem ijedt meg, igaz, az aligátornak szorosan be volt kötözve a szája. A 112-n bejelentkező diszpécser alig akarta elhinni, hogy egy élő aligátort talált.

A megtaláló szerint az állat befogása inkább bohózatra hasonlított. Felébresztettek két embert a közeli cirkuszban, ahonnan a hüllő megszökött, de ketten kevesen voltak a befogáshoz, ezért a rendőrök világítással, a megtaláló pedig erővel segített, hogy a jobb sorsra érdemes állat visszakerüljön a dobozába.

Később kiderült, hogy az amerikai aligátort Elvisnek hívják. A rendőrség közölte, eljárás senki ellen nem indult az ügyben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karácsony a kormány részéről freudi elszólásként értelmezi a tömeggyilkos kifejezést

Karácsony a kormány részéről freudi elszólásként értelmezi a tömeggyilkos kifejezést

Már Szputnyikkal is kiváltható a szlovén karantén

Már Szputnyikkal is kiváltható a szlovén karantén

Megérkezett a Mercedes EQS, a márka elektromos überlimuzinja

Megérkezett a Mercedes EQS, a márka elektromos überlimuzinja