szerző:
hvg.hu

Gajdics Ottóval az Echo TV-ben szaladt el a ló.

Egyebek mellett a gyermekvállalásról és a kormány azt ösztönző programjáról is szó volt az Echo TV Angard című műsorának szerdai adásában. Abban valamennyi meghívott egyetértett, hogy támogatni kell a családokat, még Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője is. Amikor azonban gyermekvállalást élénkítő csomag, illetve annak ellenzéki kritikája került szóba, valami megpattant benne.

Bangóné Borbély Ildikóval kapcsolatban a következő monológot sikerült előadnia:

Az a némber, az a nem tudom én micsoda, akinek erről az intézkedésről az jutott eszébe, hogy neki ne turkáljanak a méhében, meg ő nem tenyészállat, az nem normális. Nemcsak, hogy nem nő, az nem ember. Az egy nem tudom, micsoda, az egy külön entitás. Ilyet épeszű ember nem mond. Különösen nem mond felelős politikusként akkor, amikor vészesen fogy a magyar, amikor mindenki látja, hogy Európa-szerte mekkora problémával küzdünk, akkor kiáll egy banya, szocialista képviselőként, és elkezd ilyen undorító szöveget mondani."

Gajdics a beszélgetés során "büdös banyának" és "balliberális lotyónak" is elmondta a szocialista politikust, aki – ahogyan egyébként a jelenlévők felhívták a figyelmét – a nők méhében kotorászásról nem is a kormányzati intézkedésekkel kapcsolatban posztolt. Azután fakadt így ki, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke egy lakossági fórumon kijelentette: "minden döntésünket az alá kell rendlenünk, hogy ne fogyjunk el, nagyon egyszerű ennek a magyarázata, aki teleszüli a világot, azé a világ."

A Magyar Idők főszerkesztője végül még azt is közölte: olyan nincs, és soha nem is volt, hogy valaki ne tudja eltartani a gyerekét.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!