szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Gajdics Ottóval az Echo TV-ben szaladt el a ló.

Egyebek mellett a gyermekvállalásról és a kormány azt ösztönző programjáról is szó volt az Echo TV Angard című műsorának szerdai adásában. Abban valamennyi meghívott egyetértett, hogy támogatni kell a családokat, még Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője is. Amikor azonban gyermekvállalást élénkítő csomag, illetve annak ellenzéki kritikája került szóba, valami megpattant benne.

Bangóné Borbély Ildikóval kapcsolatban a következő monológot sikerült előadnia:

Az a némber, az a nem tudom én micsoda, akinek erről az intézkedésről az jutott eszébe, hogy neki ne turkáljanak a méhében, meg ő nem tenyészállat, az nem normális. Nemcsak, hogy nem nő, az nem ember. Az egy nem tudom, micsoda, az egy külön entitás. Ilyet épeszű ember nem mond. Különösen nem mond felelős politikusként akkor, amikor vészesen fogy a magyar, amikor mindenki látja, hogy Európa-szerte mekkora problémával küzdünk, akkor kiáll egy banya, szocialista képviselőként, és elkezd ilyen undorító szöveget mondani."

Gajdics a beszélgetés során "büdös banyának" és "balliberális lotyónak" is elmondta a szocialista politikust, aki – ahogyan egyébként a jelenlévők felhívták a figyelmét – a nők méhében kotorászásról nem is a kormányzati intézkedésekkel kapcsolatban posztolt. Azután fakadt így ki, hogy Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke egy lakossági fórumon kijelentette: "minden döntésünket az alá kell rendlenünk, hogy ne fogyjunk el, nagyon egyszerű ennek a magyarázata, aki teleszüli a világot, azé a világ."

A Magyar Idők főszerkesztője végül még azt is közölte: olyan nincs, és soha nem is volt, hogy valaki ne tudja eltartani a gyerekét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiheverte a magyar ipar a válság első hullámát

Kiheverte a magyar ipar a válság első hullámát

Alig néhányan hisznek abban, hogy Szájer "házibuliban" járt

Alig néhányan hisznek abban, hogy Szájer "házibuliban" járt

Szemben hajtott egy autós a forgalommal – de most egy versenypályán

Szemben hajtott egy autós a forgalommal – de most egy versenypályán