szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Vietnami felirat került az oldalára, és eltűnt az összes poszt. Vitézy azt mondja, hackerek törték fel az oldalát, megtette a szükséges lépéseket. Az oldalához nem fér hozzá.

Feltörték Vitézy Dávid, a Közlekedési Múzeum igazgatójának közszereplői Facebook-oldalát. Kicserélték a profilképét, a neve után odakerült az, hogy "(Hanoi)", és a fedőfénykép is egy vietnami felirat lett, ami azt jelenti a Google fordítója szerint: fedőkép.

©

Egy 2016. május 31-i poszt kivételével minden 2010. október 22., a BKK létrehozásának híre utáni bejegyzés eltűnt az oldaláról. (Update: most már az is.)

Vitézyt nem sikerült elérni, hogy megkérdezzük, ő mit tud erről, mire véli ezt. Update: elértük Vitézyt, aki elmondta, egy másik, volt BKK-s kollégájának is volt hozzáférése az oldalához, az ő e-mailjét törték fel, és azon keresztül vették át az uralmat a Facebook-oldalon. Megváltoztatták a belépési kódokat, így Vitézynek nincs uralma az oldala felett. Az igazgató megtette a szükséges lépéseket, szólt a Facebooknak is, és reménykedik, hogy hamarosan visszaáll a régi rend.

Update: teljesen eltűnt minden vietnámi szöveg és módosított kép is az oldalról. De a régi még nem állt vissza.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyár végére várja a Wizz Air a légi közlekedés újraindulását

Nyár végére várja a Wizz Air a légi közlekedés újraindulását

Megszállták a 3-as villamost a rendőrök

Megszállták a 3-as villamost a rendőrök

Továbbra sem szabadulhat a solti férfi, aki videóra vette, amint saját lányával szexel

Továbbra sem szabadulhat a solti férfi, aki videóra vette, amint saját lányával szexel