szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kétnapos tanácskozáson több kérdést is tárgyalnak majd a képviselők, de a két fő téma a választási kampány, illetve a migráció lesz a kormányközeli lap szerint.

Február 14–15-én, két napon át kihelyezett frakcióülést tart a Thermál Hotel Visegrádban a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselőcsoportja – írta meg a Magyar Idők.

A tanácskozás két fő témára oszlik majd, egyik az április 8-i országgyűlésiképviselő-választás kampánya, a másik pedig a migráció.

A Magyar Idők úgy tudja, az ülést követően Orbán Viktor zárt ajtók mögötti értékelést tart a most lezáruló kormányzati ciklussal kapcsolatban, amelyen bizonyára az országgyűlési választás és annak tétje is témát szolgáltat. Ez az esemény várhatóan február 16-án, pénteken lesz, a helyszín azonban más: ahogy az elmúlt években, úgy valószínűleg most is a Várkert Bazárban fog beszélni Orbán.

A visegrádi esemény után jön még a parlament februári, rendes ülése, valószínűleg tömény sorosozással: itt a bevándorlásról és a Stop Soros-törvénycsomagról tárgyalnak majd a képviselők.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ferenc pápát nagyon is foglalkoztatják a nők

Ferenc pápát nagyon is foglalkoztatják a nők

Óriásplakát hirdeti a Cyberpunk 2077 érkezését Budapesten

Óriásplakát hirdeti a Cyberpunk 2077 érkezését Budapesten

Bár intim probléma, muszáj beszélni róla

Bár intim probléma, muszáj beszélni róla