szerző:
hvg.hu

Egy új gigászok harca van kialakulóban a magyar politikában, miután Hollik István összematricázta az Amnesty International irodájának otthont adó épületet. A fővárosi V. kerületben vesztes fideszes képviselőjelölt előbb egy "bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricát rakott ki az Amnesty táblájára, majd elmondta, hogy Soros.

Karácsony Gergely zuglói polgármester úgy osztotta meg a hírt a Facebookon, hogy

"Hollik István hajbeültetése sikeres volt. Meg kellene próbálni az agybeültetést is."

Hollik most pedig arról értekezik a Facebookon:

"Karácsony Gergely bukott miniszterelnök-jelölt megsértődött, mert ő nem kapott tegnap bevándorláspárti matricát. Ezért üzenem neki: nyugodj meg, félretettem neked is egyet!"

Márciusban egyébként már hívta a sajtót Hollik Karácsony hivatala elé a migránsoknak lakhatási támogatást adó önkormányzati hozzáállás miatt.

A szókarate a kommentszekcióban is folytatódott (valószínűleg a moderálásig): "Hollik, neked ki van téve a BUKOTT KÉPVISELŐJELÖLT matrica? megmérettél, nem kellettél, miért nem húzol el a f*szba? 5. kerületi lakos vagyok, adózok, az én pénzemből éltek, engem képviseltek, szóval húzz el az anyád ****ba!"

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!