szerző:
hvg.hu

Már csak az a kérdés, büntetés vagy kitüntetett feladat ez a belvárosban a választások idején alulmaradt képviselő számára?

Nem telhetnek unalmasan Hollik István napjai, hiszen a Fidesz–KDNP-frakciószövetség szóvivője legutóbb újságírók előtt mondhatta el a kormánypártok aktuális gondolatait, miszerint a Soros-szervezetek az európai népességcsere végrehajtásán dolgoznak. Ma pedig kivonult az Amnesty International VI. kerületi irodájához, ahol segítséggel felragasztott pár matricát.

A páratlan gerillaakcióról az MTI sem volt rest hírt adni, sőt, képeket is közöltek a nagy ragasztgatásról. Hollik egyébként mondott is néhány szót, hogy például "az Amnesty International egy bevándorlást támogató szervezet, és erről minden magyar embernek tudnia kell". A fideszes képviselő a performansz végén sorosozott egy jóízűt, majd mindenki ment a dolgára.

©
©

Az Amnesty részéről egyébként azt írták: ha Hollik felcsönget, még kávét is kapott volna.

Már csak az a kérdés: vajon az LMP-s Csárdi Antallal szemben elszenvedett vereség miatt kényszerül mostanság a szokásosnál is több hasonló produkcióra Hollik, vagy tényleg benne látta meg a Fidesz a migráció elleni küzdelem új arcát, netán zászlóvivőjét?

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!