szerző:
hvg.hu

Ron Werber szerint egyelőre nem kaptak választ leveleikre az LMP-től, pedig ők tárgyalnának. Ha más úton nem megy, bíróságon rendezik a vitát.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

”Kiábrándító volt hallani és látni ezt a videót, de nem lepett meg. Mindazonáltal, egyik fő alapelvem az, hogy nem beszélek nyilvánosan arról, mi történt köztem és korábbi ügyfeleim között” – válaszolta az RTL Klub megkeresésére Ron Werber kampánytanácsadó.

A héten a Magyar Narancs írta meg, hogy jogszerűtlenül kötött szerződést Ungár Péter, az LMP politikusa Ron Werber kampánytanácsadóval, és erről ő maga beszélt egy kiszivárgott videófelvételen.

Azt mondta: tudta, hogy nincs joga aláírni, de mégis megtette, hogy a szerződés ne legyen érvényes. Ron Werber a történtek miatt bírósági pert helyezett kilátásba a párt ellen. Az RTL Híradó kérdéseire levélben válaszolt a kampányszakértő.

„Amit a témával kapcsolatban el kell mondanom: az információkat, amikről tudomásom van, valamint a saját értékelésemet és véleményemet, azt zárt ajtók mögött fogom közvetlenül a korábbi ügyfeleimmel közölni, amennyiben valaha is meg akarják hallgatni a történetet az én szemszögemből és elrendezni ezt az ügyet egyszer és mindenkorra. Akkor még egy, a szakmaiság és a produktivitás szempontjából valódi lezáró tárgyalást is le tudnánk folytatni. Azonban, eddig a pillanatig semmilyen választ nem kaptunk a leveleinkre az LMP-től. Így a másik fennálló lehetőség az, hogy a bíróságon rendezzük az ügyet, ahol az ügy jelenleg is folyamatban van” – olvasható Ron Werber válaszában.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Demeter Márta felszáll vagy lezuhan? Videó az LMP kongresszusáról

Demeter Márta felszáll vagy lezuhan? Videó az LMP kongresszusáról

Bérek az egészségügyben: Románia durván beelőzte Magyarországot

Bérek az egészségügyben: Románia durván beelőzte Magyarországot

Átadták a világ leghosszabb tengeri hídját Kínában – videó

Átadták a világ leghosszabb tengeri hídját Kínában – videó

Jó helyen, rossz időben

Jó helyen, rossz időben

Kilépett wellhellósok: Fluor Tomi durván megfenyegette az egyik zenészt

Kilépett wellhellósok: Fluor Tomi durván megfenyegette az egyik zenészt

Örül az aranyszakma Matolcsy húzásának

Örül az aranyszakma Matolcsy húzásának