szerző:
hvg.hu

Letarolta az internetet a Nyugati Fényen kedden megjelent olvasói fotósorozat arról, ahogy állítólag a férjével Horvátországban utazó Orbán Ráhel az út szélére dobta a használt pelenkát. A pelenka-gate arra biztosan jó volt, hogy megmutassa, a kollektív, virtuális néphumor fergeteges.

Vajna Tímea ezúttal nem valamelyik testrészét, esetleg Andyt örökíti meg Instagram oldalán, hanem "reagált" az egész országot megmozgató csomagra. A kép eredetije – pelenka nélkül – még annak állított emléket, hogy hazaérkezvén Ibizáról micsoda őrült, hasraesős poént nyomott a magángépnek tűnő repülőből kiszállva. Biztos boldog, hogy most már kezében a használt pelussal él tovább a mű, hála az ismeretlen szerzőnek:

©

Ott tart a kormány zsebmédiája, hogy állítólag volt, aki simán elhitte a köztévéről, hogy komolyan erről a hírről számolt be:

Ponciusz Pilátusz két műben is megmondta, mit gondol a turizmus végzettséggel rendelkező Orbán Ráhel jólnevelt akciójáról:

Maga is ezt mondja mindig, ugye, Mrs Lipton? Ezt:

Nyilván Vágási Ferinek és Jutkának is volt véleménye:

Coelhós motivációs üzenet is lett belőle:

Bede Márton, a 444.hu újságírójának oldalán találtuk a csodás alkotást, amely Schmidt Mária egyik legkínosabb ténykedését hozza össze a használt pelenka tematikával:

Az ismerős fordulatban benn van minden:

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Új Mercedes S-osztály: nagyobb, könnyebb és akár tisztán elektromos

Új Mercedes S-osztály: nagyobb, könnyebb és akár tisztán elektromos

A Veszprém győzelme olyan, "mint egy nagy tábla csoki"

A Veszprém győzelme olyan, "mint egy nagy tábla csoki"

Gulyás Gergely nem volt hajlandó Gruevszkiről beszélni

Gulyás Gergely nem volt hajlandó Gruevszkiről beszélni

Ha ez igaz, tényleg végünk: a klímaváltozás beindíthatja a kihalási dominóeffektust

Ha ez igaz, tényleg végünk: a klímaváltozás beindíthatja a kihalási dominóeffektust

Összerakták, hogy jöhetett Magyarországra Gruevszki

Összerakták, hogy jöhetett Magyarországra Gruevszki

Cseh László kiakadt a FINA-ra

Cseh László kiakadt a FINA-ra