Révész Sándor Itthon

Révész Sándor: Az igazságérzet ártalmáról

Orbán Ráhelt, aki megtestesíti e romlott rendszer nepotizmusát, olyan helyzetben örökítették meg a nyilvánosság számára, amely undort kelthet, megvetést válthat ki, lejáratja őt.

MTI Gazdaság

Hozzányúlhat a kormány a pelenkához és bébiételhez

Folyamatosan vizsgálják a családokat segítő további javaslatokat, így a gyermekételek és a pelenka áfájának csökkentését is, a kormány azonban még nem döntött a részletekről – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára a Magyar Hírlapnak adott interjúban.

MTI Itthon

Újabb ötletekkel állt elő a KDNP

A KDNP levinné a pelenka áfáját és más családtámogatási javaslatokon is dolgoznak. A szabad vasárnapról nem tettek le, most azt szeretnék, ha havi két szabad vasárnapot kapnának a kereskedelmi dolgozók.

hvg.hu Plázs

Hátraboruló etetőszéket, káros pelenkázó lapot talált a hatóság

Két etetőszék és egy pelenkázó lap nem felelt meg a termékbiztonsági követelményeknek a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság vizsgálata során. A pelenkák vizsgálatából kiderült: van, amelyik kétszer annyi nedvességet képes felfogni, mint a forgalomban lévő többi pelenka.

hvg.hu Plázs

VG: megnehezítik a pelenka házhoz szállítását

A jövőben kizárólag személyesen vihetik ki a betegeknek a pelenkákat, kötszereket és sztómazsákokat a gyógyeszközboltosok – írja a hétfői Világgazdaságban. Ezzel több tízezer olyan beteg ellátását lehetetlenítik el, akik vidéken vagy szociális intézményben laknak.

hvg.hu Itthon

Ingyenpelenkát oszt a Drogerie Markt

A Drogerie Markt illatszerlánc a Katolikus Karitásszal és a Pampers céggel közös kampányában 6550 pelenkát oszt szét több száz családnak - közölte a Katolikus Karitász.

MTI Shake

Robbant a pelenkabomba Norvégiában

Lecsupaszították a délnorvég szupermarketek pelenkapolcait a kelet-európai felvásárlók, a helyi szupermarketek közötti árháborúban olyan alacsonyra esett ugyanis a pelenka ára, hogy már a környékbeli országokból is megérte átmenni érte.

1 2

A címlapról ajánljuk