szerző:
hvg.hu

A Blikk úgy tudja, hogy a férfi, akit a múlt héten gyanúsítottak meg a bűncselekménnyel, súlyos beteg.

Rabkórházban van az a 40 éves férfi, R. Szilveszter, aki a rendőrség szerint 2013 szeptemberében különös kegyetlenséggel, aljas indokból megölte Soroksáron Kardosné Gyurik Krisztinát.

A Blikk szerint súlyos beteg R. – aki vagyon elleni bűncselekmények miatt öt éve börtönben van – szakszerű ellátást kap, de kérdéses, mikor épül fel. A lap részletekért kereste a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságát, Orosz Zoltán szóvivő azonban nem adott bővebb tájékoztatást, mondván, ez személyes adat.

Videó: Ezt a férfit gyanúsítják a soroksári gyilkosság elkövetésével

Egy 40 éves férfit gyanúsítanak a bűncselekménnyel, a DNS-e alapján lényegében biztos, hogy ő követte el a soroksári gyilkosságot. A férfi korábban a környéken lakott, alkalmi munkákból élt. Ezt sajtótájékoztatón jelentette be a rendőrség szombaton délelőtt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!