szerző:
hvg.hu

Sajtóhírek szerint elszámolási vita lehet a háttérben.

Mint korábban megírtuk, egy férfi holttestére bukkantak Budapesten a XV. kerületben, a Pólus Center mögött, a Szilas-patak partján.

A pénteki Blikk cikkében már arról ír, hogy az áldozat sikeres építési vállalkozó volt, és nem kizárt, hogy pénz ígéretével csalta gyilkosa a fás-bokros részre.

Csütörtök reggel a rendőrség kordonnal zárta körbe a bevásárlóközpont mögötti területet, egészen késő délutánig helyszíneltek. A lap szerint a kutyásokat és a kocogókat sorra elküldték, nehogy összejárkálják a területet. Úgy tudni, keresőkutyát is bevetettek, és valószínű, hogy az állat nyomot fogott.

A kordonnal körbezárt területen több eldobott, véres papír zsebkendő is hevert a földön, nem messze pedig egy Audi állt. A Blikk szerint ebből arra következtetnek, hogy az áldozat autóval érkezett a helyszínre, majd miután késsel rátámadtak, megpróbált elmenekülni, közben pedig a zsebkendőkkel csillapítani a vérzést. A férfi holttestét reggel hat és hét óra között egy arra járó találta meg.

Gyanúsított még nincs, de mivel felmerült az idegenkezűség gyanúja, emberölés bűntette miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. Elképzelhető, hogy a rendőrség munkáját a helyszíntől alig száz méterre élő hajléktalanok segíthetik, akik meghallhattak valamit, s ha így van, úgy közelebb vihetik a rendőröket a bűncselekmény elkövetőjéhez.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Bruttó 150 ezer forint lehet a minimálbér

Bruttó 150 ezer forint lehet a minimálbér

3,3 milliárd került Tállai focicsapatához

3,3 milliárd került Tállai focicsapatához

Térképre rakták, hol, ki hozza a karácsonyi ajándékot

Térképre rakták, hol, ki hozza a karácsonyi ajándékot

Mindenkit megelőzött: a Microsoftnak már 2015-ben volt duplakijelzős okostelefonja

Mindenkit megelőzött: a Microsoftnak már 2015-ben volt duplakijelzős okostelefonja

Felszállt az első "kínai" Boeing, a kereskedelmi háború kellős közepén

Felszállt az első "kínai" Boeing, a kereskedelmi háború kellős közepén

Nem dobhatták volna ki Hadházyékat a köztévéből

Nem dobhatták volna ki Hadházyékat a köztévéből