szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

A gyorsjelentés szerint a második negyedévben a dán sörgyártó...

A gyorsjelentés szerint a második negyedévben a dán sörgyártó vállalat 37 százalékkal tudta növelni nettó eredményét, ami így 1,94 milliárd dán korona lett, szemben a Bloomberg által megkérdezett 14 elemző várakozásával, akik átlagosan csak 1,6 milliárdra számítottak. 

A kiemelkedő eredmény az árak növekedésének köszönhető, illetve a megtakarításnak, amit az okozott, hogy a tavalyi évben megvásárolt Scottish & Newcastle esetében túlságosan magasra becsülték a visszaesést az orosz piacon. Bár eredmények szintjén jobb számok láttak napvilágot, azonban az árbevétel gyengélkedése miatt a menedzsment kénytelen volt enyhén lefelé csökkenteni 2009-es várakozásait. 

Az elemzők, azonban összességében optimisták a társasággal kapcsolatban, ugyanis a költségmegtakarítások a harmadik negyedévben nagyobb hatást fognak kifejteni a cég teljesítményére. A S&N felvásárlásának, mellyel a Carlsberg az orosz piac legnagyobb értékesítőjének, a Baltikának a teljes irányítását megszerezte, komoly jelentőséget tulajdonítanak.

Equilor

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Reagált a Szegedi Tudományegyetem arra, miért takaríttat az eddigi ár háromszorosáért

Reagált a Szegedi Tudományegyetem arra, miért takaríttat az eddigi ár háromszorosáért

Almát rendelt a Tescóból a brit férfi, egy iPhone SE-t talált a csomagjában

Almát rendelt a Tescóból a brit férfi, egy iPhone SE-t talált a csomagjában

Május 2-án nyithatják ki a református templomokat

Május 2-án nyithatják ki a református templomokat