szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

A „megbízható forrásokra” hivatkozó napilap szerint a Colgate-Palmolive, illetve a Durex óvszerek gyártójaként is...

A „megbízható forrásokra” hivatkozó napilap szerint a Colgate-Palmolive, illetve a Durex óvszerek gyártójaként is ismert SSL International lehet az a cég, amely a Reckitt-tel egyesülhet.

A hírek a Reckitt és az SSL árfolyamát egyaránt 3,5 százalékkal delegálták észak felé; a Colgate-Palmolive a szerdai kereskedést 3,7 százalékos pluszban zárta. A Reckitt legutóbbi nagy vásárlása egy 2,3 milliárd dolláros ügylet, az egyesült államokbeli Adams Respiratory Therapeutics átvétele volt két évvel ezelőtt.

A Telegraph értesüléseit sem a Reckitt, sem a Colgate, sem az SSL szóvivője nem kommentálta.

A Cillit Bang és a Vansih mellett a Nurofen és s Strepsils gyártójaként is ismert Reckitt Benckiser piaci értéke 22,7 milliárd font (37,8 milliárd dollár), a Colgate-Palmolivé 42,6 milliárd dollár. Az SSL jelenleg 1,5 milliárd fontot ér.

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bezárja üzleteit a Debenhams, megszűnhet a Topshop is

Bezárja üzleteit a Debenhams, megszűnhet a Topshop is

Intelligens kapcsolók nélkül nincs okosotthon

Intelligens kapcsolók nélkül nincs okosotthon

A fele sem épült meg a kormány által beígért uszodáknak

A fele sem épült meg a kormány által beígért uszodáknak