szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

A Cillit Bang gyártója az első negyedévet 348 millió fontos – részvényenként 47,5 pennys – adózott eredménnyel zárta.

A Cillit Bang gyártója az első negyedévet 348 millió fontos – részvényenként 47,5 pennys – adózott eredménnyel zárta. Ez 15 százalékkal meghaladja az egy évvel korábbit és kétmillió fonttal több a Bloomberg konszenzusánál is.

A részvényárfolyam mindazonáltal 6,3 százalékot esett a londoni tőzsdén. Ennek egyik oka, hogy a Reckitt Benckiser „elmulasztotta” megemelni idei profitprognózisát, amit a befektetők aggasztó jelként értékeltek. (A társaság 2010-re továbbra is öt százalékos árbevétel- és 10 százalék feletti üzemieredmény-növekedést vár.)

A másik dél felé húzó erő az európai piacon elért eredmény: az öreg kontinensen (ahol forgalmának mintegy felét reaálizálja) a Reckitt Benckiser az első negyedévben – az árfolyamhatásoktól megtisztítva – nem tudta növelni árbevételét.

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Firefoxot használ? Frissítse most, gyorsabb lesz a böngészője

Firefoxot használ? Frissítse most, gyorsabb lesz a böngészője

Gazdaságos környezetvédelem: így is lehet!

Gazdaságos környezetvédelem: így is lehet!

Jól kezdett a Fradi, de bedarálta a Barcelona – videók

Jól kezdett a Fradi, de bedarálta a Barcelona – videók