szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

A Modern Times Group az év első három hónapját 3,125 milliárd koronás árbevétel mellett 490 millió koronás adózott...

A Modern Times Group az év első három hónapját 3,125 milliárd koronás árbevétel mellett 490 millió koronás adózott eredménnyel zárta, az előbbi tétel 2 százalékkal, az utóbbi 63 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit.

A magyarországi egység önálló eredményeit az MTG már jó ideje nem közli. A „Feltörekvő piacok nem fizetős csatornái” (ez Magyarországon, a Balti államokban, Csehországban, Bulgáriában, Szlovéniában és Ghánában összesen 18 csatornát jelent) által elért árbevétel év/év alapon 3 százalékkal, 420 millió koronára csökkent. Üzemi szinten a divízió – csakúgy, mint 2010 első negyedévében – veszteséges volt, de a mínusz az egy évvel korábbi 66 millió korona után 31 millió koronára mérséklődött.

A befektetők nem lelkesedtek különösképpen az eredmények láttán: az MTG részvényárfolyama a gyorsjelentés közzététele után percek alatt 2,9 százalékos mínuszba zuhant.

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy hónapig se látogatni, se elhagyni a gyerekotthonokat nem lehet

Egy hónapig se látogatni, se elhagyni a gyerekotthonokat nem lehet

Ibrahimovic visszatér a svéd válogatottba

Ibrahimovic visszatér a svéd válogatottba

Azt hiszi, nem csapja be magát? Máris itt van 8 lehetőség

Azt hiszi, nem csapja be magát? Máris itt van 8 lehetőség