szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az USA-ban egy tanárnő egészen egyedi vállalkozást talált ki. Egyetemisták számára vásárol be, mos ki, takarít fel, hogy a hallgatók nyugodtabban tudjanak tanulni.

Egészen egyedi vállalkozást talált ki az Egyesült Államokban egy tanárnő. A Huffington Post írása szerint a 3 gyermekes Ilene Scoratow 2014 januárban elindította az Another Mother (másik anyuka) névre hallgató vállalkozását. A cég pedig nem csinál mást, mint amit az anyukák szoktak: bevásárol, kimos, kitakarít, összerendezi a szobát. Csakhogy Scoratow ezt döntően egyetemi, főiskolai hallgatóknak csinálja, akik közül sokak számára túl nagy váltást jelent az, hogy elmennek otthonról és nem igazán tudják menedzselni már különálló életüket.

A nő elmondása szerint 50 állandó ügyféllel rendelkezik Pittsburgh környékén, akiknek a fenti szolgáltatásokat elvégzi. Szerinte a gyerekek az iskolában azért vannak, hogy tanuljanak, így ha egy kis stresszt le lehet róluk venni – márpedig az anyukáik a bevásárlással, ruháik kimosásával részben ezt teszik –, akkor jobban tudnak koncentrálni a tanulásra.

Scoratow azután vágott bele a vállalkozásba, miután arról olvasott, hogy érdemes olyan profillal elindítani egy vállalkozást, amihez ért az ember. Elmondása szerint ő szeret anyuka lenni, ez inspirálta a vállalkozását.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Ryanair is beletrollkodott a brüsszeli botrányba

A Ryanair is beletrollkodott a brüsszeli botrányba

Romain Grosjean a balesetéről: Láttam jönni a halált

Romain Grosjean a balesetéről: Láttam jönni a halált

Új ajánlással állt elő az amerikai járványügy: 7-10 nap is elég lehet a karanténra

Új ajánlással állt elő az amerikai járványügy: 7-10 nap is elég lehet a karanténra