szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Központi helyen várhatóan júliusban fogja megnyitni Andy Vajna felesége a fánkozóját, ahol bageleket is fognak árulni.

Már a belső építési munkáknál tart Andy Vajna felesége, Vajna Tímea fánkozójának a kialakítása Budapesten az V. kerületben – írja a Népszabadság.

A lap azt írja, a filmügyi kormánybiztos felesége Mr. Funk néven a Belváros egyik legfelkapottabb részén, a Szabadság tér és a Szent István Bazilika közelében, az Október 6. utca és az Arany János utca sarkán fogja megnyitni üzletét a nyár közepén.

A Mr. Funk Kft. nevű cég egy új Vajna-érdekeltség, a céget tavaly év végén alapították, tulajdonosa a Beauty Enterprises Hungary, amelyben a filmügyi biztos mellett Vajna Tímeának is tulajdonrésze van. Erről már januárban is beszámoltunk.

Vajna Tímea június elején a bulvársajtóban saját vállalkozásként harangozta be a fánkozót, amelyről azt mondta, július közepén nyitják meg, ami legfeljebb az amerikai partnerek miatt hiúsulhat meg. A tengerentúlról még több engedély aláírását várják. A belvárosi üzlet mellett kocsikat is futtatnak majd a fővárosban.

A Népszabadság megkereste az V. kerületi önkormányzatot, hogy van-e közük az üzlethelyiséghez, de közölték, hogy az önkormányzatnak az épületben nem volt üzlethelyisége, így a fánkkereskedés gyors ingatlanhoz jutásához nincs közük.

A leendő Mr. Funk üzlet Facebook-oldala szerint egyébként az üzletben az amerikai típusú fánkok (donut) mellett bageleket is fognak árulni, Vajna Tímea pedig a saját Facebook-oldalán hirdette meg az állásokat angolul beszélőknek az üzletbe és kiskocsikra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mészáros majdnem hatmilliárdért javít ivóvízminőséget

Mészáros majdnem hatmilliárdért javít ivóvízminőséget

"Fájdalmas procedúra" – Egy orvos bemutatta, hogyan kötik lélegeztetőgépre a beteget

"Fájdalmas procedúra" – Egy orvos bemutatta, hogyan kötik lélegeztetőgépre a beteget

Valószínűleg a világ legapróbb hajóját sikerült elkészíteniük holland tudósoknak

Valószínűleg a világ legapróbb hajóját sikerült elkészíteniük holland tudósoknak